Bog & idéKjell Skogen

Bøger skrevet af Kjell Skogen

Læs mere om Kjell Skogen
3 produkter
3 produkter
Håndbog i læsevejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i læsevejledningJørgen Frost
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog i læsevejledning
Evnerike elever og tilpasset opplæring
Evnerike elever og tilpasset opplæringJørgen Smedsrud
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Evnerike elever og tilpasset opplæring
Læreren som talentutvikler
Læreren som talentutviklerKjell Skogen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Læreren som talentutvikler

Mere om Kjell Skogen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger af Kjell Skogen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Skogen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Evnerike elever og tilpasset opplæring" udgivet af Fagbokforlaget - "Læreren som talentutvikler" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Kjell Skogen

Der er to tilgængelige bøger af Kjell Skogen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Skogen som hæftet. Skogens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kjell Skogens "Evnerike elever og tilpasset opplæring"

Hos Bog & idé er "Evnerike elever og tilpasset opplæring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Kjell Skogen "Læreren som talentutvikler"

"Læreren som talentutvikler" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Kjell Skogen