Bog & idéKjersti Rorgemoen

Bøger skrevet af Kjersti Rorgemoen

Læs mere om Kjersti Rorgemoen
2 produkter
2 produkter
håbet og festen
håbet og festenKjersti Rorgemoen
49,95 DKK
EBOG
(3)
håbet og festen
Håbet og festen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håbet og festenKjersti Rorgemoen
116,16 DKK
Hæftet
(3)
Håbet og festen

Mere om Kjersti Rorgemoen

Hvis du er på jagt efter en bog af Kjersti Rorgemoen, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rorgemoen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "håbet og festen" udgivet af Forlaget Silkefyret - "Håbet og festen" i serien "Metamorphosis-serien" udgivet af Silkefyret

Kjersti Rorgemoens bøger

Du kan bestille to bøger af Kjersti Rorgemoen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Kjersti Rorgemoen kan købes i forskellige formater. Rorgemoens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kjersti Rorgemoens "håbet og festen"

Det er muligt at købe Kjersti Rorgemoens "håbet og festen" som ebog. "håbet og festen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Silkefyret.

Kjersti Rorgemoen "Håbet og festen"

Det er muligt at købe Kjersti Rorgemoens "Håbet og festen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Metamorphosis-serien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Silkefyret.
Detaljer
Fulde navn:
Kjersti Rorgemoen