Bog & idéKjetil Børhaug

Bøger skrevet af Kjetil Børhaug

Læs mere om Kjetil Børhaug
1 produkter
1 produkter
Nye spadestikk i samfunnsfagdidaktikken
Nye spadestikk i samfunnsfagdidaktikkenKjetil Børhaug
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Nye spadestikk i samfunnsfagdidaktikken

Mere om Kjetil Børhaug

Kjetil Børhaug har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Skolen i demokratiet - demokratiet i skolen". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skolen i demokratiet - demokratiet i skolen" af Kjetil Børhaug

Hos Bog & idé er "Skolen i demokratiet - demokratiet i skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.

Endnu en af Kjetil Børhaug skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kjetil Børhaug