Bog & idéKlaus Bötig

Bøger skrevet af Klaus Bötig

Læs mere om Klaus Bötig
1 produkter
1 produkter
Chalkidiki & Thessaloniki
Chalkidiki & ThessalonikiKlaus Bötig
239,95 DKK
Paperback
(0)
Chalkidiki & Thessaloniki

Mere om Klaus Bötig

Hvis du leder efter en bog af Klaus Bötig, ser du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Bötig.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Klaus Bötigs bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Chalkidiki & Thessaloniki" i serien "Dumont Reise-Taschenbuch" udgivet af DuMont Reise GmbH - "Legind rejseguides" i serien "Rejseguide med kort" udgivet af Legind

Bøger skrevet af Klaus Bötig

Klaus Bötig har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Bötig fås bare som paperback. Klaus Bötig bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Chalkidiki & Thessaloniki" af Klaus Bötig

Hos Bog & idé er "Chalkidiki & Thessaloniki" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Dumont Reise-Taschenbuch". Det er DuMont Reise GmbH, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Klaus Bötig "Legind rejseguides"

Det er muligt at købe Klaus Bötigs "Legind rejseguides" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Rejseguide med kort". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Legind.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Bötig