Bog & idéKlaus Goldschmidt Henriksen

Bøger skrevet af Klaus Goldschmidt Henriksen

Læs mere om Klaus Goldschmidt Henriksen
4 produkter
4 produkter
Unge i Partnerskaber - vejen ud i virkeligheden
Unge i Partnerskaber - vejen ud i virkelighedenKlaus Goldschmidt Henriksen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Unge i Partnerskaber - vejen ud i virkeligheden
Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson
Social og pædagogisk håndbog, KontaktpersonKlaus Goldschmidt Henriksen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson
Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje
Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme vejePeter Jensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje
Fortællinger fra Gaden
Fortællinger fra GadenDitte Clemen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Fortællinger fra Gaden

Mere om Klaus Goldschmidt Henriksen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Klaus Goldschmidt Henriksen. På listen nedenfor har du Henriksens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje" udgivet af SPUK, Social og Pædagogisk Udviklings-og Kursuscenter - "Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson" udgivet af SPUK, Socialt og Pædagogisk Udviklings-og Kursuscentervning - "Unge i Partnerskaber - vejen ud i virkeligheden" udgivet af SPUK, Social og Pædagogisk Udviklings-og Kursuscenter

Bøger skrevet af Klaus Goldschmidt Henriksen

Klaus Goldschmidt Henriksen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Henriksens bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Henriksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje" af Klaus Goldschmidt Henriksen

Det er muligt at købe Klaus Goldschmidt Henriksens "Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SPUK, Social og Pædagogisk Udviklings-og Kursuscenter, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson" af Klaus Goldschmidt Henriksen

Det er muligt at købe Klaus Goldschmidt Henriksens "Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SPUK, Socialt og Pædagogisk Udviklings-og Kursuscentervning.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Goldschmidt Henriksen