Bog & idéKlaus Mollenhauer

Bøger skrevet af Klaus Mollenhauer

Læs mere om Klaus Mollenhauer
1 produkter
1 produkter
Uddannelse og dannelse
Uddannelse og dannelseLars Løvlie
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Uddannelse og dannelse

Mere om Klaus Mollenhauer

Du kan kun købe en enkelt bog af Klaus Mollenhauer her hos Bog & idé. Det er "Uddannelse og dannelse". Det er Klim, der har udgivet den på dansk. "Uddannelse og dannelse" er desuden tilknyttet serien "Pædagogiske linier".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Uddannelse og dannelse" af Klaus Mollenhauer

Det er muligt at købe Klaus Mollenhauers "Uddannelse og dannelse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Pædagogiske linier". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Mollenhauer, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Mollenhauer