Bog & idéKlavs Feilberg

Bøger skrevet af Klavs Feilberg

Læs mere om Klavs Feilberg
1 produkter
1 produkter
Korroderede trådbindere i murværk
Korroderede trådbindere i murværkKlavs Feilberg
88,95 DKK
EBOG
(0)
Korroderede trådbindere i murværk

Mere om Klavs Feilberg

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Klavs Feilberg. På listen nedenfor finder du de seneste af Feilbergs bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Klavs Feilbergs bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Korroderede trådbindere i murværk" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Ældre murværks styrkeegenskaber" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Stability of plate structures" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Murværk opmuret med vådmørtler" i serien "SBi." udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Korroderede trådbindere i murværk " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Dilatationsfuger i ydervægge af tegl " i serien "SBI-rapport" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Klavs Feilbergs bøger

Klavs Feilberg har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Feilbergs bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Feilberg inddelt i serier, og er publiceret af følgende forlag: Statens Byggeforskningsinstitut.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Klavs Feilbergs "Korroderede trådbindere i murværk"

Hos Bog & idé er "Korroderede trådbindere i murværk" tilgængelig som ebog. Med "Korroderede trådbindere i murværk" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "SBI-anvisning". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Ældre murværks styrkeegenskaber" af Klavs Feilberg

Hos Bog & idé er "Ældre murværks styrkeegenskaber" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "SBI-anvisning". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Klavs Feilberg