Bog & idéKnud Almar

Bøger skrevet af Knud Almar

Læs mere om Knud Almar
1 produkter
1 produkter
Grammatik på dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grammatik på danskKnud Almar
35,96 DKK
Hæftet
(0)
Grammatik på dansk

Mere om Knud Almar

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Knud Almar. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Almar.
Bøgerne fra Knud Almar udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Inscriptiones Latinae" i serien "Odense University classical studies" udgivet af Odense University Press - "Grammatik på dansk" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Bøger af Knud Almar

Knud Almar har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille Almars bøger som hæftet. Bøgerne af Almar er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Knud Almars "Inscriptiones Latinae"

"Inscriptiones Latinae" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Almars serie "Odense University classical studies". Det er Odense University Press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Knud Almar "Grammatik på dansk"

Hos Bog & idé er "Grammatik på dansk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Almar