Bog & idéKnud J. V. Jespersen

Bøger skrevet af Knud J. V. Jespersen

Læs mere om Knud J. V. Jespersen
1 produkter
1 produkter
A History of Denmark
A History of DenmarkKnud J. V. Jespersen
299,95 DKK
Paperback
(0)
A History of Denmark

Mere om Knud J. V. Jespersen

Der findes flere forskellige bøger af Knud J. V. Jespersen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Jespersens bøger.
Bøgerne fra Knud J. V. Jespersen kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A History of Denmark" i serien "Macmillan Essential Histories" udgivet af Red Globe Press - "Rytterkongen" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Historien om danskerne" udgivet af Gyldendal - "Med hjælp fra England. Det lange tilløb, 1940-1943" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Vejen hjem" udgivet af Gad - "Krig fra først til sidst" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk universitetsforlag - "Med hjælp fra England. Den væbnede kamp 1943-1945" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag

Mere om Knud J. V. Jespersens bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Knud J. V. Jespersen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Knud J. V. Jespersen kommer i flere forskellige formater. Knud J. V. Jespersen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"A History of Denmark" af Knud J. V. Jespersen

Det er muligt at købe Knud J. V. Jespersens "A History of Denmark" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Macmillan Essential Histories". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Red Globe Press.

Knud J. V. Jespersen "Rytterkongen"

Hos Bog & idé er "Rytterkongen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Knud J. V. Jespersen