Bog & idéKnut A. Jacobsen

Bøger skrevet af Knut A. Jacobsen

Læs mere om Knut A. Jacobsen
2 produkter
2 produkter
Buddhismen
BuddhismenKnut A. Jacobsen
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Buddhismen
Hunduismen
HunduismenKnut A. Jacobsen
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Hunduismen

Mere om Knut A. Jacobsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Knut A. Jacobsen, ser du et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk.
- "Hunduismen" udgivet af Pax - "Buddhismen" i serien "Pax verdensreligionene" udgivet af Pax

Knut A. Jacobsens bøger

Du kan købe to bøger af Knut A. Jacobsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Knut A. Jacobsen bøger i samtlige formater. Jacobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Pax.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Knut A. Jacobsens "Hunduismen"

Det er muligt at købe Knut A. Jacobsens "Hunduismen" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Pax.

Knut A. Jacobsen "Buddhismen"

"Buddhismen" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Pax verdensreligionene". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Pax.
Detaljer
Fulde navn:
Knut A. Jacobsen