Bog & idéKresten Andresen

Bøger skrevet af Kresten Andresen

Læs mere om Kresten Andresen
1 produkter
1 produkter
Krestens breve og dagbøger
Krestens breve og dagbøgerKresten Andresen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Krestens breve og dagbøger

Mere om Kresten Andresen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Kresten Andresen. På listen nedenfor finder du de seneste af Andresens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krestens breve og dagbøger" udgivet af Gyldendal - "Vence i februar og kunstnerne" udgivet af Books on Demand - "Krestens breve og dagbøger" udgivet af Gyldendal - "Vence i Februar og Kunstnerne" udgivet af Books on Demand

Kresten Andresens bøger

Du kan bestille fire bøger af Kresten Andresen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Kresten Andresen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Andresen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Krestens breve og dagbøger" af Kresten Andresen

"Krestens breve og dagbøger" er tilgængelig som e-bog. "Krestens breve og dagbøger" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Kresten Andresen "Vence i februar og kunstnerne"

"Vence i februar og kunstnerne" er til salg som e-bog. Hvis du køber "Vence i februar og kunstnerne" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kresten Andresen