Bog & idéKristian Aagaard Dahl

Bøger skrevet af Kristian Aagaard Dahl

Læs mere om Kristian Aagaard Dahl
1 produkter
1 produkter
Teambaserede organisationer i praksis
Teambaserede organisationer i praksisAnne Thybring
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Teambaserede organisationer i praksis

Mere om Kristian Aagaard Dahl

Kristian Aagaard Dahl har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Teambaserede organisationer i praksis". Den er publiceret af Dansk psykologisk Forlag på dansk. "Teambaserede organisationer i praksis" er desuden en del af serien "Erhvervspsykologiserien".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Teambaserede organisationer i praksis" af Kristian Aagaard Dahl

Hos Bog & idé er "Teambaserede organisationer i praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Dahls serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk psykologisk Forlag.

Endnu en af Kristian Aagaard Dahl skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Aagaard Dahl