Bog & idéKristian Cedervall Lauta

Bøger skrevet af Kristian Cedervall Lauta

Læs mere om Kristian Cedervall Lauta
4 produkter
4 produkter
Katastrofer
BOEGERTILSTAERKPRIS
KatastroferKristian Cedervall Lauta
269,96 DKK
Hæftet
(2)
Katastrofer
De juridiske metoder
De juridiske metoderMikael Rask Madsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
De juridiske metoder
Katastrofer
STREAM
KatastroferKristian Cedervall Lauta
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Katastrofer
Katastrofer
KatastroferKristian Cedervall Lauta
169,95 DKK
EBOG
(2)
Katastrofer

Mere om Kristian Cedervall Lauta

Der er flere forskellige bøger skrevet af Kristian Cedervall Lauta til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lautas udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De juridiske metoder" udgivet af Gyldendal - "Katastrofer" udgivet af People's - "Katastrofer" udgivet af People'sPress - "Kompendium i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention" udgivet af SB

Bøger skrevet af Kristian Cedervall Lauta

Kristian Cedervall Lauta har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Lautas bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Lauta er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Cedervall Lautas "De juridiske metoder"

"De juridiske metoder" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Katastrofer" af Kristian Cedervall Lauta

Det er muligt at købe Kristian Cedervall Lautas "Katastrofer" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Katastrofer" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Cedervall Lauta