Bog & idéKristian Sørensen

Bøger skrevet af Kristian Sørensen

Læs mere om Kristian Sørensen
2 produkter
2 produkter
International Change Management
International Change ManagementKristian Sørensen
749,95 DKK
Paperback
(0)
International Change Management
International projektledelse
International ProjektledelseKristian Sørensen
619,95 DKK
EBOG
(0)
International Projektledelse

Mere om Kristian Sørensen

Der findes flere forskellige bøger af Kristian Sørensen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Sørensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det er et magisk øjeblik lige nu" udgivet af Gyldendal - "International projektledelse" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets - "International projektledelse" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Dagen og vejen" udgivet af Gyldendal - "Tværs gennem Europa" udgivet af Gyldendal - "Tværs gennem Europa" udgivet af Gyldendal - "Dagen og vejen" udgivet af Gyldendal - "Støv og sten" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Kristian Sørensen

Kristian Sørensen har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kristian Sørensen fås i flere forskellige formater. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Sørensens "Det er et magisk øjeblik lige nu"

"Det er et magisk øjeblik lige nu" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Kristian Sørensen "International projektledelse"

"International projektledelse" er tilgængelig online som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Sørensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundets.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Sørensen