Bog & idéKristian Thorborg

Bøger skrevet af Kristian Thorborg

Læs mere om Kristian Thorborg
3 produkter
3 produkter
Sportsskader
BOEGERTILSTAERKPRIS
SportsskaderFinn Johannsen
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Sportsskader
Ortopædkirurgi
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrtopædkirurgiPeter Muus
512,96 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi
Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabiliteringNina Beyer
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabilitering

Mere om Kristian Thorborg

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Kristian Thorborg. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Thorborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabilitering" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard - "Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabilitering" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal - "Sportsskader" udgivet af Gyldendal

Mere om Kristian Thorborgs bøger

Du kan finde fire bøger af Kristian Thorborg her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Thorborgs bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Thorborg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabilitering" af Kristian Thorborg

"Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabilitering" er tilgængelig som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabilitering" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Fysio/Munksgaard Danmark". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kristian Thorborg "Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabilitering"

Det er muligt at købe Kristian Thorborgs "Målemetoder i forebyggelse, behandling og rehabilitering" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Thorborgs serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Thorborg