Bog & idéKristian Thorup

Bøger skrevet af Kristian Thorup

Læs mere om Kristian Thorup
2 produkter
2 produkter
Populismens klassekamp
Populismens klassekampKristian Thorup
199,95 DKK
EBOG
(3)
Populismens klassekamp
Populismens klassekamp
BOEGERTILSTAERKPRIS
Populismens klassekampKristian Thorup
257,26 DKK
Hæftet
(3)
Populismens klassekamp

Mere om Kristian Thorup

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Kristian Thorup. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Thorup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Protestkritik" udgivet af Próblema - "Populismens klassekamp" udgivet af Frydenlund - "Populismens klassekamp" udgivet af Frydenlund - "Grøngødning, efterafgrøder og dækafgrøder" udgivet af SEGES

Kristian Thorups bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Kristian Thorup hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Thorups bøger kommer i forskellige formater. Thorups bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Protestkritik" af Kristian Thorup

"Protestkritik" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Próblema, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kristian Thorup "Populismens klassekamp"

Det er muligt at købe Kristian Thorups "Populismens klassekamp" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Populismens klassekamp" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Thorup