Bog & idéKristian Tvilling

Bøger skrevet af Kristian Tvilling

Læs mere om Kristian Tvilling
2 produkter
2 produkter
Ord til hinanden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ord til hinandenMichael Blædel (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Ord til hinanden
Sprog på banen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på banenMichael Blædel (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på banen

Mere om Kristian Tvilling

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Kristian Tvilling. På listen nedenfor finder du -s seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog på banen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Ord til hinanden" udgivet af Modersmål-Selskabet

Bøger af Kristian Tvilling

Du kan købe to bøger af Kristian Tvilling her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. -s bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Modersmål-Selskabet.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Tvillings "Sprog på banen"

Hos Bog & idé er "Sprog på banen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ord til hinanden" af Kristian Tvilling

Det er muligt at købe Kristian Tvillings "Ord til hinanden" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Tvilling