Bog & idéKristian Valbak

Bøger skrevet af Kristian Valbak

Læs mere om Kristian Valbak
2 produkter
2 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Brug gruppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brug gruppenRandi Luggin
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Brug gruppen

Mere om Kristian Valbak

Kristian Valbak har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Valbak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frås og faste" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Brug gruppen" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels

Bøger af Kristian Valbak

Du kan finde fire bøger af Kristian Valbak her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Valbaks bøger fås i forskellige formater. Valbaks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kristian Valbaks "Frås og faste"

Hos Bog & idé er "Frås og faste" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Dansk psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Grundbog i psykiatri" af Kristian Valbak

Hos Bog & idé er "Grundbog i psykiatri" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Valbak