Bog & idéKristina Holgersen

Bøger skrevet af Kristina Holgersen

Læs mere om Kristina Holgersen
2 produkter
2 produkter
Favn
FavnKristina Holgersen
179,95 DKK
Hæftet
(1)
Favn
Favn
FAVNKristina Holgersen
179,95 DKK
EBOG
(0)
FAVN

Mere om Kristina Holgersen

Hvis du søger en bog skrevet af Kristina Holgersen, kan du vælge i mellem et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Holgersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "To slags mørke" udgivet af Dansklærerforeningen - "I byen" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Dansk Sang - "I byen " i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Dansk Sang - "Sange til himlen" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Sange om tid" i serien "Edition MF" udgivet af Edition Egtved

Bøger af Kristina Holgersen

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Kristina Holgersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Kristina Holgersen fås i et udvalg af formater. Holgersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"To slags mørke" af Kristina Holgersen

"To slags mørke" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kristina Holgersen "I byen"

"I byen" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Dansk sang B-serien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Sang.
Detaljer
Fulde navn:
Kristina Holgersen