Bog & idéKristina Rosenkrands Petersen

Bøger skrevet af Kristina Rosenkrands Petersen

Læs mere om Kristina Rosenkrands Petersen
1 produkter
1 produkter
Inklusion - en guide til inkluderende praksis i skolen
Inklusion - en guide til inkluderende praksis i skolenKristina Rosenkrands Petersen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Inklusion - en guide til inkluderende praksis i skolen

Mere om Kristina Rosenkrands Petersen

Der er kun én bog af Kristina Rosenkrands Petersen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Inklusion - en guide til inkluderende praksis i skolen". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Inklusion - en guide til inkluderende praksis i skolen" er desuden tilknyttet serien "Lærerbiblioteket".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristina Rosenkrands Petersens "Inklusion - en guide til inkluderende praksis i skolen"

Hos Bog & idé er "Inklusion - en guide til inkluderende praksis i skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Lærerbiblioteket". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kristina Rosenkrands Petersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristina Rosenkrands Petersen