Bog & idéKristina Sprove Askjær

Bøger skrevet af Kristina Sprove Askjær

Læs mere om Kristina Sprove Askjær
1 produkter
1 produkter
Erstatning inden for sundhedsvæsenet
Erstatning inden for sundhedsvæsenetKristina Sprove Askjær
1819,95 DKK
Hæftet
(0)
Erstatning inden for sundhedsvæsenet

Mere om Kristina Sprove Askjær

Der findes forskellige bøger fra Kristina Sprove Askjær online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Askjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" udgivet af Karnov Group - "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" udgivet af Thomson Reuters

Bøger skrevet af Kristina Sprove Askjær

Der er to tilgængelige bøger af Kristina Sprove Askjær hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Askjærs bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Askjær er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristina Sprove Askjærs "Erstatning inden for sundhedsvæsenet"

Det er muligt at købe Kristina Sprove Askjærs "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group.

"Erstatning inden for sundhedsvæsenet" af Kristina Sprove Askjær

Det er muligt at købe Kristina Sprove Askjærs "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Thomson Reuters, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristina Sprove Askjær