Bog & idéKristine Frivold Rørholt

Bøger skrevet af Kristine Frivold Rørholt

Læs mere om Kristine Frivold Rørholt
1 produkter
1 produkter
Hvitvaskingsloven : lov 1. juni 2018 nr.23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering : lovkommentar
Hvitvaskingsloven : lov 1. juni 2018 nr.23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering : lovkommentarJon Petter Rui
1039,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvitvaskingsloven : lov 1. juni 2018 nr.23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering : lovkommentar

Mere om Kristine Frivold Rørholt

Du kan kun finde en enkelt bog af Kristine Frivold Rørholt her hos Bog & idé. Bogen hedder "Hvitvaskingsloven : lov 1. juni 2018 nr.23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering : lovkommentar". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristine Frivold Rørholts "Hvitvaskingsloven : lov 1. juni 2018 nr.23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering : lovkommentar"

Det er muligt at købe Kristine Frivold Rørholts "Hvitvaskingsloven : lov 1. juni 2018 nr.23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering : lovkommentar" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Rørholt, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Frivold Rørholt