Bog & idéKristine Garde

Bøger skrevet af Kristine Garde

Læs mere om Kristine Garde
2 produkter
2 produkter
Retsteologi
RetsteologiKristine Garde
229,95 DKK
EBOG
(0)
Retsteologi
To læresager i Folkekirken
To læresager i FolkekirkenKristine Garde
599,95 DKK
EBOG
(0)
To læresager i Folkekirken

Mere om Kristine Garde

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Kristine Garde. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Garde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Retsteologi" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "To læresager i Folkekirken" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Retsteologi" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Præsteløftet" udgivet af Anis - "To læresager i folkekirken" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Kristine Garde

Der er fem tilgængelige udgivelser af Kristine Garde hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gardes bøger fås i flere forskellige formater. Gardes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Retsteologi" af Kristine Garde

Hos Bog & idé er "Retsteologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Juridisk Forlag.

"To læresager i Folkekirken" af Kristine Garde

Hos Bog & idé er "To læresager i Folkekirken" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "To læresager i Folkekirken" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Garde