Bog & idéKristjana Kristiansen (red.)

Bøger skrevet af Kristjana Kristiansen (red.)

Læs mere om Kristjana Kristiansen (red.)
1 produkter
1 produkter
Fritid sammen med andre : tilrettelagte fritidstjenester i endring
Fritid sammen med andre : tilrettelagte fritidstjenester i endringKristjana Kristiansen (red.)
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Fritid sammen med andre : tilrettelagte fritidstjenester i endring

Mere om Kristjana Kristiansen (red.)

Kristjana Kristiansen (red.) har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fritid sammen med andre : tilrettelagte fritidstjenester i endring". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristjana Kristiansen (red.)s "Fritid sammen med andre : tilrettelagte fritidstjenester i endring"

"Fritid sammen med andre : tilrettelagte fritidstjenester i endring" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Fagbokforlaget.

Endnu en af Kristjana Kristiansen (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristjana Kristiansen (red.)