Bog & idéKurt Bendix-Olsen

Bøger skrevet af Kurt Bendix-Olsen

Læs mere om Kurt Bendix-Olsen
3 produkter
3 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan
Børn som deltagere i professionel praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn som deltagere i professionel praksisRoar Sundby
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn som deltagere i professionel praksis

Mere om Kurt Bendix-Olsen

Der findes en del bøger af Kurt Bendix-Olsen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Bendix-Olsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn som deltagere i professionel praksis" udgivet af Gyldendal - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag

Kurt Bendix-Olsens bøger

Du kan købe tre bøger af Kurt Bendix-Olsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Kurt Bendix-Olsen kan købes i flere formater. Bøgerne af Bendix-Olsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kurt Bendix-Olsens "Børn som deltagere i professionel praksis"

"Børn som deltagere i professionel praksis" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Kurt Bendix-Olsen

"Den styrkede pædagogiske læreplan" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt Bendix-Olsen