Bog & idéKurt H. Jørgensen

Bøger skrevet af Kurt H. Jørgensen

Læs mere om Kurt H. Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Kunsten på gavlen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kunsten på gavlenLene Bilgrav-Nielsen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Kunsten på gavlen

Mere om Kurt H. Jørgensen

Kurt H. Jørgensen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Jørgensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De byggede på sandjord" udgivet af Herning Grundejerforening - "Kunsten på gavlen" udgivet af Forlaget Himmerland - "Herning hjørner" udgivet af Alinea - "Herning" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Kurt H. Jørgensen

Kurt H. Jørgensen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Kurt H. Jørgensen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De byggede på sandjord" af Kurt H. Jørgensen

Hos Bog & idé er "De byggede på sandjord" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Herning Grundejerforening.

"Kunsten på gavlen" af Kurt H. Jørgensen

Hos Bog & idé er "Kunsten på gavlen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Himmerland.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt H. Jørgensen