Bog & idéKurt Jacobsen

Bøger skrevet af Kurt Jacobsen

Læs mere om Kurt Jacobsen
1 produkter
1 produkter
GN Store Nord
BOEGERTILSTAERKPRIS
GN Store NordKurt Jacobsen
269,96 DKK
Indbundet
(3)
GN Store Nord

Mere om Kurt Jacobsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Kurt Jacobsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "GN Store Nord" udgivet af Historika - "100 år i bevægelse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kurt Jacobsen

Du kan finde to bøger af Kurt Jacobsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Jacobsen som indbundet. Jacobsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kurt Jacobsens "GN Store Nord"

Hos Bog & idé er "GN Store Nord" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Historika, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kurt Jacobsen "100 år i bevægelse"

Hos Bog & idé er "100 år i bevægelse" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt Jacobsen