Bog & idéLærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.)

Bøger skrevet af Lærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.)

Læs mere om Lærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Almen medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almen medicinLærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.)
414,96 DKK
Hardback
(0)
Almen medicin

Mere om Lærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.)

Der er blot én bog af Lærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Almen medicin". Den er publiceret af FADL's Forlag på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.)s "Almen medicin"

Det er muligt at købe Lærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.)s "Almen medicin" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lærke Smidt Gasbjerg og Maja Worm Frandsen (red.)