Bog & idéLaura Stamer

Bøger skrevet af Laura Stamer

Læs mere om Laura Stamer
4 produkter
4 produkter
Elisabeth-freskerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elisabeth-freskerneDorthe Aagesen
207,46 DKK
Indbundet
(1)
Elisabeth-freskerne
Philip de Lange
BOEGERTILSTAERKPRIS
Philip de LangeBadeloch Vera Noldus
290,46 DKK
Indbundet
(3)
Philip de Lange
Hjemlige billeder
Hjemlige billederLaura Stamer
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Hjemlige billeder
Domestic scenes
Domestic scenesLaura Stamer
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Domestic scenes

Mere om Laura Stamer

Der er flere forskellige bøger skrevet af Laura Stamer på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Stamer.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Laura Stamers bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Domestic scenes" udgivet af Aristo - "Hjemlige billeder" udgivet af Aristo

Mere om Laura Stamers bøger

Laura Stamer har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Stamers bøger kommer blot som indbundet. Bøgerne af Stamer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Aristo.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Laura Stamers "Domestic scenes"

Hos Bog & idé er "Domestic scenes" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aristo.

"Hjemlige billeder" af Laura Stamer

Hos Bog & idé er "Hjemlige billeder" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Aristo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Stamer