Bog & idéLaurits Lauritsen

Bøger skrevet af Laurits Lauritsen

Læs mere om Laurits Lauritsen
1 produkter
1 produkter
Psykodynamisk leksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk leksikonAlice Theilgaard
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykodynamisk leksikon

Mere om Laurits Lauritsen

Der er forskellige bøger af Laurits Lauritsen online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Lauritsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykodynamisk leksikon" udgivet af Gyldendal - "Fokus på Freud" udgivet af HansReitzels

Laurits Lauritsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Laurits Lauritsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Lauritsens bøger fås blot som hæftet. Lauritsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Laurits Lauritsens "Psykodynamisk leksikon"

Hos Bog & idé er "Psykodynamisk leksikon" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Fokus på Freud" af Laurits Lauritsen

"Fokus på Freud" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laurits Lauritsen