Bog & idéLeif Ahm

Bøger skrevet af Leif Ahm

Læs mere om Leif Ahm
5 produkter
5 produkter
Goddag mælkevej
Goddag mælkevejLeif Ahm
69,95 DKK
EBOG
(0)
Goddag mælkevej
Manegen rundt
Manegen rundtLeif Ahm
199,95 DKK
Paperback
(1)
Manegen rundt
En verden i lyd og billeder
En verden i lyd og billederLeif Ahm
79,95 DKK
EBOG
(0)
En verden i lyd og billeder
Et sted ved kysten
Et sted ved kystenLeif Ahm
69,95 DKK
EBOG
(0)
Et sted ved kysten
Grin for pokker
Grin for pokkerLeif Ahm
49,95 DKK
EBOG
(0)
Grin for pokker

Mere om Leif Ahm

Hvis du leder efter en bog fra Leif Ahm, kan du købe et bredt sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ahms nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et sted ved kysten" udgivet af SAGA Egmont - "Goddag mælkevej" udgivet af Saga - "En verden i lyd og billeder" udgivet af Saga - "Grin for pokker" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Goddag mælkevej" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En verden i lyd og billeder" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Leif Ahm

Du kan finde seks bøger af Leif Ahm her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Leif Ahm kommer i forskellige formater. Ahms bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leif Ahms "Et sted ved kysten"

Det er muligt at købe Leif Ahms "Et sted ved kysten" som ebog. Med "Et sted ved kysten" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Leif Ahm "Goddag mælkevej"

Hos Bog & idé er "Goddag mælkevej" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Ahm