Bog & idéLene Beck Mikkelsen

Bøger skrevet af Lene Beck Mikkelsen

Læs mere om Lene Beck Mikkelsen
1 produkter
1 produkter
Verdens naturfag - Biologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verdens naturfag - BiologiPeer S. Daugbjerg
314,46 DKK
Indbundet
(1)
Verdens naturfag - Biologi

Mere om Lene Beck Mikkelsen

Der er flere forskellige bøger af Lene Beck Mikkelsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Mikkelsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdens naturfag - Biologi" i serien "Verdens naturfag" udgivet af Gyldendal - "Naturfagslærerens håndbog" udgivet af Dafolo

Bøger af Lene Beck Mikkelsen

Lene Beck Mikkelsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Mikkelsens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Mikkelsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Verdens naturfag - Biologi" af Lene Beck Mikkelsen

"Verdens naturfag - Biologi" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Verdens naturfag". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lene Beck Mikkelsen "Naturfagslærerens håndbog"

Hos Bog & idé er "Naturfagslærerens håndbog" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Beck Mikkelsen