Bog & idéLina Forss

Bøger skrevet af Lina Forss

Læs mere om Lina Forss
1 produkter
1 produkter
Arvtageren
ArvtagerenKai Døssing
159,95 DKK
EBOG
(4)
Arvtageren

Mere om Lina Forss

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Lina Forss. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Forss' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arvtageren" i serien "Stockholm romance" udgivet af Gyldendal - "Arvtageren" i serien "Stockholm romance" udgivet af HarperCollins Nordic - "Arvtageren " i serien "Stockholm romance" udgivet af HarperCollins

Mere om Lina Forss' bøger

Du kan bestille tre bøger af Lina Forss her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Forss' bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Forss er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Arvtageren" af Lina Forss

Det er muligt at købe Lina Forss' "Arvtageren" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af Forss' serie "Stockholm romance". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lina Forss "Arvtageren"

"Arvtageren" er til salg som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Arvtageren" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Forss' serie "Stockholm romance". Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lina Forss