Bog & idéLine Dahl Olesen og Niels Tange

Bøger skrevet af Line Dahl Olesen og Niels Tange

Læs mere om Line Dahl Olesen og Niels Tange
1 produkter
1 produkter
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaberLene Tanggaard og Jan Tønnesvang
377,96 DKK
Paperback
(0)
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber

Mere om Line Dahl Olesen og Niels Tange

Der er kun én bog af Line Dahl Olesen og Niels Tange tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber". Det er Dafolo Forlag, der har udgivet den på dansk. "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" er desuden en del af serien "Undervisning og læring".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" af Line Dahl Olesen og Niels Tange

Det er muligt at købe Line Dahl Olesen og Niels Tanges "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.

Endnu en af Line Dahl Olesen og Niels Tange skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Line Dahl Olesen og Niels Tange