Bog & idéLise Jind

Bøger skrevet af Lise Jind

Læs mere om Lise Jind
1 produkter
1 produkter
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi

Mere om Lise Jind

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Lise Jind. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jind.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv terapi" udgivet af Munksgaard - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Mere om Lise Jinds bøger

Lise Jind har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jinds bøger fås i et udvalg af formater. Jinds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Jinds "Kognitiv terapi"

Hos Bog & idé er "Kognitiv terapi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Lise Jind "Kognitiv terapi"

Det er muligt at købe Lise Jinds "Kognitiv terapi" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Jind