Bog & idéLise Jul Houmann

Bøger skrevet af Lise Jul Houmann

Læs mere om Lise Jul Houmann
1 produkter
1 produkter
Den palliative indsats
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den palliative indsatsLotte Brøndum Kjelstrup
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Den palliative indsats

Mere om Lise Jul Houmann

Der er blot én bog af Lise Jul Houmann tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Den palliative indsats". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den palliative indsats" af Lise Jul Houmann

Det er muligt at købe Lise Jul Houmanns "Den palliative indsats" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Lise Jul Houmann fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Jul Houmann