Bog & idéLise Trap

Bøger skrevet af Lise Trap

Læs mere om Lise Trap
3 produkter
3 produkter
Hjertebånd
HjertebåndLise Trap
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Hjertebånd
Sorg
SorgLise Trap
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Sorg
Vinterblomster
BOEGERTILSTAERKPRIS
VinterblomsterLise Trap
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Vinterblomster

Mere om Lise Trap

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Lise Trap. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Traps seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vinterblomster" udgivet af Eksistensen - "Sorg" udgivet af Alfa - "Sorg" udgivet af Eksistensen - "Hjertebånd" udgivet af Alfa

Lise Traps bøger

Lise Trap har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Trap fås blot som hæftet. Traps bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vinterblomster" af Lise Trap

Det er muligt at købe Lise Traps "Vinterblomster" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lise Trap "Sorg"

"Sorg" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alfa.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Trap