Bog & idéLise Wied Kirkegaard

Bøger skrevet af Lise Wied Kirkegaard

Læs mere om Lise Wied Kirkegaard
1 produkter
1 produkter
Frans Marcher -
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frans Marcher -Lise Wied Kirkegaard
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Frans Marcher -

Mere om Lise Wied Kirkegaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Lise Wied Kirkegaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kirkegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Der skydes - men ikke med skarpt" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Frans Marcher -" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger skrevet af Lise Wied Kirkegaard

Du kan bestille to bøger af Lise Wied Kirkegaard her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Kirkegaard som hæftet. Bøgerne af Kirkegaard er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget mellemgaard.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Der skydes - men ikke med skarpt" af Lise Wied Kirkegaard

Det er muligt at købe Lise Wied Kirkegaards "Der skydes - men ikke med skarpt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Lise Wied Kirkegaard "Frans Marcher -"

"Frans Marcher -" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Wied Kirkegaard