Bog & idéLone Andersen

Bøger skrevet af Lone Andersen

Læs mere om Lone Andersen
5 produkter
5 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA) (med iBog)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA) (med iBog)Anja Semke
969,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA) (med iBog)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)(uden iBog)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)(uden iBog)Anja Semke
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)(uden iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)Anja Semke
899,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)Anja Semke
689,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)

Mere om Lone Andersen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lone Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi" udgivet af Munksgaard - "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk sygdomslære" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Kommunale patologier" udgivet af HansReitzels

Mere om Lone Andersens bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Lone Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Andersens bøger kommer i flere formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Andersens "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

Hos Bog & idé er "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)" af Lone Andersen

"Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Andersens serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Andersen