Bog & idéLone Rørbech

Bøger skrevet af Lone Rørbech

Læs mere om Lone Rørbech
2 produkter
2 produkter
Stemmebrugslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
StemmebrugslæreLone Rørbech
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Stemmebrugslære
Retorik der flytter stemmer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Retorik der flytter stemmerCharlotte Jørgensen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Retorik der flytter stemmer

Mere om Lone Rørbech

Hvis du mangler en bog skrevet af Lone Rørbech, har du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rørbechs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Retorik der flytter stemmer" udgivet af Retorikforlaget - "Stemmebrugslære" udgivet af Alinea

Bøger af Lone Rørbech

Lone Rørbech har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Rørbech fås bare som hæftet. Bøgerne af Rørbech er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Retorik der flytter stemmer" af Lone Rørbech

Hos Bog & idé er "Retorik der flytter stemmer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Retorikforlaget.

"Stemmebrugslære" af Lone Rørbech

Det er muligt at købe Lone Rørbechs "Stemmebrugslære" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Rørbech