Bog & idéLouise Lohmann Faber

Bøger skrevet af Louise Lohmann Faber

Læs mere om Louise Lohmann Faber
2 produkter
2 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre

Mere om Louise Lohmann Faber

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Louise Lohmann Faber. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Faber.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger af Louise Lohmann Faber

Der er to tilgængelige bøger af Louise Lohmann Faber hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun købe Fabers bøger som indbundet. Fabers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basisbog i ergoterapi" af Louise Lohmann Faber

"Basisbog i ergoterapi" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ergoterapi og fysioterapi til ældre" af Louise Lohmann Faber

Hos Bog & idé er "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Fabers serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Lohmann Faber