Bog & idéMalika Baladi

Bøger skrevet af Malika Baladi

Læs mere om Malika Baladi
1 produkter
1 produkter
LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro
LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og roMalika Baladi
289,95 DKK
EBOG
(0)
LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro

Mere om Malika Baladi

Der er flere forskellige bøger af Malika Baladi på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Baladi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro" udgivet af Restorativ Livsstil I/S - "LEV RESTORATIVT" udgivet af Saxo Publish

Bøger skrevet af Malika Baladi

Malika Baladi har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Malika Baladi kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Baladi er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro" af Malika Baladi

"LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro" er til salg som ebog. "LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Restorativ Livsstil I/S.

Malika Baladi "LEV RESTORATIVT"

"LEV RESTORATIVT" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Malika Baladi