Bog & idéMalin Nylander

Bøger skrevet af Malin Nylander

Læs mere om Malin Nylander
1 produkter
1 produkter
Histologi kompendium
Histologi kompendiumKirstine Kim Schmidt Karnov
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Histologi kompendium

Mere om Malin Nylander

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Malin Nylander. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nylander.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Histologi kompendium" udgivet af Munksgaard - "Histologi kompendium" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Malin Nylander

Der er to tilgængelige bøger af Malin Nylander hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Malin Nylander bøger i forskellige formater. Nylanders bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Malin Nylanders "Histologi kompendium"

Det er muligt at købe Malin Nylanders "Histologi kompendium" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Histologi kompendium" af Malin Nylander

Hos Bog & idé er "Histologi kompendium" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Malin Nylander