Bog & idéMandy Macdonald

Bøger skrevet af Mandy Macdonald

Læs mere om Mandy Macdonald
2 produkter
2 produkter
Culture Smart Cuba: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Cuba: The essential guide to customs & cultureMandy Macdonald
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Cuba: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Belgium: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Belgium: The essential guide to customs & cultureMandy Macdonald
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Belgium: The essential guide to customs & culture

Mere om Mandy Macdonald

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Mandy Macdonald. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Macdonald.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Culture Smart Belgium: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard - "Culture Smart Cuba: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard

Bøger skrevet af Mandy Macdonald

Der er to tilgængelige udgivelser af Mandy Macdonald hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Macdonalds bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Macdonald er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Kuperard.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mandy Macdonalds "Culture Smart Belgium: The essential guide to customs & culture"

Det er muligt at købe Mandy Macdonalds "Culture Smart Belgium: The essential guide to customs & culture" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Culture Smart". Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Culture Smart Cuba: The essential guide to customs & culture" af Mandy Macdonald

"Culture Smart Cuba: The essential guide to customs & culture" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Macdonalds serie "Culture Smart". Det er Kuperard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mandy Macdonald