Bog & idéManfred Döpfner

Bøger skrevet af Manfred Döpfner

Læs mere om Manfred Döpfner
1 produkter
1 produkter
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov
BOEGERTILSTAERKPRIS
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behovMarina Dankaertz
89,96 DKK
Hæftet
(0)
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov

Mere om Manfred Döpfner

Manfred Döpfner har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Manfred Döpfners "ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov"

Det er muligt at købe Manfred Döpfners "ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Manfred Döpfner skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Manfred Döpfner