Bog & idéManfred Schneider

Bøger skrevet af Manfred Schneider

Læs mere om Manfred Schneider
1 produkter
1 produkter
Expansion - integration?
Expansion - integration?Anna-Elisabeth Jensen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Expansion - integration?

Mere om Manfred Schneider

Manfred Schneider har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Expansion - integration?". Den er udgivet af Danmarks Borgcenter¤Museerne.dk på engelsk. "Expansion - integration?" er desuden udgivet i serien "Museerne.dk".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Expansion - integration?" af Manfred Schneider

Det er muligt at købe Manfred Schneiders "Expansion - integration?" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Schneiders serie "Museerne.dk". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Danmarks Borgcenter¤Museerne.dk.

Dette er en også en skøn bog fra Schneider, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Manfred Schneider