Bog & idéManly Palmer Hall

Bøger skrevet af Manly Palmer Hall

Læs mere om Manly Palmer Hall
1 produkter
1 produkter
Antikkens Alexandria og dens religiøse og filosofiske sekter
Antikkens Alexandria og dens religiøse og filosofiske sekterManly Palmer Hall
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Antikkens Alexandria og dens religiøse og filosofiske sekter

Mere om Manly Palmer Hall

Der er bare én bog af Manly Palmer Hall tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Antikkens Alexandria og dens religiøse og filosofiske sekter ". Den er publiceret af Sankt Ansgar på dansk. "Antikkens Alexandria og dens religiøse og filosofiske sekter " er desuden udgivet i serien "Visdomsbøgerne".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Manly Palmer Halls "Antikkens Alexandria og dens religiøse og filosofiske sekter "

Hos Bog & idé er "Antikkens Alexandria og dens religiøse og filosofiske sekter " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Visdomsbøgerne". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sankt Ansgar.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hall, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Manly Palmer Hall