Bog & idéManon de Jongh

Bøger skrevet af Manon de Jongh

Læs mere om Manon de Jongh
2 produkter
2 produkter
Kort & godt om SAMSKABELSE I PRAKSIS
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kort & godt om SAMSKABELSE I PRAKSISAnne Tortzen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om SAMSKABELSE I PRAKSIS
Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og samskabelse i den offentlige sektorMorten Kusk Fogsgaard (red.)
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor

Mere om Manon de Jongh

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Manon de Jongh. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jongh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort & godt om SAMSKABELSE I PRAKSIS" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Manon de Jonghs bøger

Manon de Jongh har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Jonghs bøger som hæftet. Bøgerne af Jongh er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kort & godt om SAMSKABELSE I PRAKSIS" af Manon de Jongh

"Kort & godt om SAMSKABELSE I PRAKSIS" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Manon de Jongh "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor"

Det er muligt at købe Manon de Jonghs "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Manon de Jongh