Bog & idéMarc Daniel Skibsted Volhardt

Bøger skrevet af Marc Daniel Skibsted Volhardt

Læs mere om Marc Daniel Skibsted Volhardt
2 produkter
2 produkter
Mi føst tuwsen uuor o væstjysk
Mi føst tuwsen uuor o væstjyskHeather Amery
159,95 DKK
Hardback
(0)
Mi føst tuwsen uuor o væstjysk
Ord og naboer i Norden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ord og naboer i NordenGeorg Adamsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Ord og naboer i Norden

Mere om Marc Daniel Skibsted Volhardt

Marc Daniel Skibsted Volhardt har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Ord og naboer i Norden". Den er udgivet af Modersmål-Selskabet på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marc Daniel Skibsted Volhardts "Ord og naboer i Norden"

"Ord og naboer i Norden" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marc Daniel Skibsted Volhardt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marc Daniel Skibsted Volhardt