Bog & idéMarc Spitz

Bøger skrevet af Marc Spitz

Læs mere om Marc Spitz
5 produkter
5 produkter
Jagger - rockstjerne og rebel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jagger - rockstjerne og rebelMarc Spitz
165,96 DKK
Indbundet
(1)
Jagger - rockstjerne og rebel
Bowie - en biografi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bowie - en biografiMarc Spitz
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Bowie - en biografi
Bowie - en biografi
BowieMarc Spitz
129,95 DKK
EBOG
(0)
Bowie
Jagger - rockstjerne og rebel
JaggerMarc Spitz
219,95 DKK
EBOG
(1)
Jagger
Bowie
STREAM
BowieMarc Spitz
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Bowie

Mere om Marc Spitz

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Marc Spitz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Spitz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jagger - rebel, rockstjerne, rodløs, stratenrøver" udgivet af Klim - "Bowie" udgivet af Klim - "Bowie" udgivet af Klim - "Jagger - rockstjerne og rebel" udgivet af Klim - "Bowie" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Bowie - en biografi" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Marc Spitz

Du kan købe seks bøger af Marc Spitz her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Marc Spitz kommer i udvalgte formater. Spitz' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marc Spitz' "Jagger - rebel, rockstjerne, rodløs, stratenrøver"

"Jagger - rebel, rockstjerne, rodløs, stratenrøver" kan købes online som ebog. "Jagger - rebel, rockstjerne, rodløs, stratenrøver" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Marc Spitz "Bowie"

Det er muligt at købe Marc Spitz' "Bowie" som lydbog. Når du køber "Bowie" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marc Spitz